Stenen en klinkers

Terug

Ruim 500 verschillende kleuren en maten.

Heeft u vragen, wilt u advies of wilt het gewoon zelf zien? U bent van harte welkom in onze showtuin, waar u de materialen in het echt kunt zien.

Betonklinkers en stenen

In deze categorie zijn er zeer uiteenlopende mogelijkheden: getrommelde en onge­trommelde stenen, strakke stenen, stenen met een deklaag voor beter kleurbehoud, stenen met een uitgewassen toplaag maar ook gecoate, nabehandelde stenen of stenen met een facetrandje. Ook de toepassingsmogelijkheden zijn zeer uiteenlopend, deze stenen zijn namelijk bijna overal toepasbaar.

Lees meer


Speciale beton stenen

Abbeystones: getrommelde stenen. Door het trommelen worden de hoeken en randen afgerond en de steen oogt daardoor verouderd. Deze stenen geven daardoor een mooie nostalgische uitstraling aan uw bestrating.

Lees meer


Gebakken bestrating

Gebakken bestrating ken je misschien vooral van oude, knusse binnensteden. Het geeft een straat of plein warmte en sfeer: eigenschappen die je waarschijnlijk ook in je tuin heel belangrijk vindt. Straatbakstenen worden om die reden ook steeds vaker toegepast in de particuliere tuin.

Lees meer