Showtuin en Verlichtingswinkel

 

De tuin wordt steeds belangrijker in ons leven. Wij willen graag allemaal een mooie tuin en willen daar onze tijd zo prettig mogelijk doorbrengen. StepStones biedt u alle inspiratie en informatie voor de tuin die u wenst te creëren.

Wij hebben een breed assortiment op het gebied van bestrating; een diversiteit aan tegels, stenen, beton- en (oud)gebakken klinkers, natuursteen, bordermaterialen, kunstgras, tuinhout, verlichting, muurelementen en decoratieve materialen om uw tuin naar uw wens in te richten. In onze showtuin tonen wij u verschillende mogelijkheden en geven wij u advies over de verschillende materialen.

 

Verlichting

De buitenverlichting komt in onze showtuin ook aan bod, daarnaast hebben wij een ingerichte verlichtingswinkel waarin wij een zeer uiteenlopend assortiment tonen. Van klassiek modern en van elegant tot robuust. StepStones biedt u de mogelijkheid eventueel een proefopstelling te plaatsen en heeft daarnaast ook een ruim assortiment voor de "doe-het-zelver".

Kom gerust kijken in onze showtuin en verlichtingswinkel aan de Wegtersweg 28 in Hengelo.

 

Ons volledige assortiment kunt u bekijken op onze webwinkel en bestaat o.a. uit terrastegels, stenen, straatbakstenen, gebakken bestrating, waaltjes, dikformaten, klinkers, oud gebakken klinkers, trommelstenen, muurelementen, wallblocks, oud hollands, keramische tegels, GeoCeramica, natuursteen, grind, split, brokken, keien, kunstgras, tuinverlichting, buitenverlichting, composiet, blokhutten, tuinhuizen, tuinhout, schuttingen, schermen, poorten, speeltoestellen, daktegels, opsluitbanden, palissades, vijverranden, afwateringsgoten, putten, voegzand, tuinpotten, tuinlijm en kit. Zoekt u iets specifieks en u kunt het niet vinden, vraag ons dan gerust.