Specialist in terrastegels en sierbestrating

 

StepStones is het bedrijf in Twente dat zich bezig houdt met sierbestrating en buitenverlichting en biedt daarbij een breed assortiment aan tuinmaterialen. Door het brede assortiment kunnen wij iedereen de mogelijkheid geven zich thuis te voelen bij StepStones zodat u uw tuin naar wens in kunt richten. Wat wij belangrijk vinden is dat ons advies en uw ideeën ook bij u en de omgeving passen.

StepStones denkt graag met u mee en geeft u dat advies waar u tevreden over kunt zijn. Wij denken met ons “gezond boeren verstand” om zo de wensen die u heeft te kunnen realiseren!

Verder heeft u de mogelijkheid om samen met ons voor een “all-in project” te kiezen, hier hebben wij verschillende professionals voor. Ook kunt u samen met uw eigen hovenier of stratenmaker een bezoek brengen aan onze showtuin en verlichtingswinkel.

Naast een snelle levering bieden wij materiaal voor ieder budget. Zowel de stratenmaker, hovenier en particulier helpen wij met evenveel plezier!

                         StepStones terrastegels kwaliteit duidelijkheid service samenwerking                                sierbestrating tuinvisie excluton buitentegels

Het ontwerpen een nieuwe tuin of terras houdt veel meer in dan het kiezen van de juiste bestrating.

Net als bij de bouw van een huis, moeten uw tuin en bestrating van onderaf worden opgebouwd.

Zo moet u nadenken over de verwachte belasting, waaruit bestaat de ondergrond en moet deze ook worden verbeterd, hoe gaat u de opsluiting realiseren zodat uw bestrating niet wegzakt, langs welke weg verlaat het water uw tuin en waar wenst u verlichting? Dit alles is van groot belang als u langere tijd wilt genieten van uw tuin en terras.

Bij StepStones kunt u zich laten adviseren door deskundigen. Indien nodig komen we de situatie ter plekke beoordelen. Ons uitgebreide assortiment biedt ongetwijfeld een passende en elegante oplossing.